duurzaamheid duurzaam ondernemen arbeidsomstandigheden beleid groen goede balans people planet en profit continuiteit organisatie milieuzorg arbo people management maatschappelijk verantwoord maatschappelijk betrokken kiwanis productbeleid overleg leveranciers inkoopbeleid milieu inpact digitalisering biedt kansen ISO 14000 energiebesparen bewustwording milieu arbo energie veiligheid ergonomisch geluidsarm bijdrage aan directe omgeving environment

Duurzaam inkopen

Geachte klant,

Iedereen kan bijdragen aan een betere zorg voor het milieu ! Ozon, klimaatveranderingen, CO2 uitstoot, afval sorteren, recyclage, alternatieve energiebronnen, .. iedereen spreekt erover en is zich steeds meer bewust, dat ieders handelen impact heeft op het milieu.

Het ecologisch bewustzijn wordt steeds belangrijker, ook op kantoor.300_folder_groen_klein.jpg

Bij Officemarkt vindt U meer dan 700 milieuvriendelijke producten. Wij informeren U graag om U te helpen om de juiste keuzes te maken bij Uw aankoop van milieubewuste kantoorartikelen.

Het goede nieuws is, dat U bij de aankoop van milieuvriendelijke producten niet moet inboeten aan kwaliteit. Een andere misvatting over “groene producten”is dat ze geen scherpe prijs hebben. Nu wordt het milieuaspect ook één van de belangrijkste aspecten van een product. Het is niet meer voldoende om een product zomaar een milieuvriendelijke stempel mee te geven. Het aantal certificaten die zijn opgericht, is daarvan een gevolg.

FSC, PEFC, Paper by Nature, Blauwe Engel, … vind je dan ook uitgebreid terug bij een groot deel van het assortiment.

We zijn er zeker van dat wij Uw “groene” kantoorbehoeften kunnen invullen en dat ook U zo Uw steentje kan bijdragen aan een betere leefomgeving.

Kijk ook op onze website naar de tips om zuinig te printen!