werkplekoplossing laptopverhoger kuchscherm veiligwerkencovid-19 afremmenvirus barriereschermwerkplek ordnerzuil desinfecterendegel dettol desinfecterendezeep desinfecterendedoekjes ontsmetten handenwassen coronavirus voorkomen

Bureaustoelen

ergoBent U op zoek naar een nieuwe bureaustoel ?

Wij bieden U een uitgebreide collectie bureaustoelen voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Onze ergonomische bureaustoelen zijn erg duurzaam en comfortabel. Zij kenmerken zich door instelbare zithoogte en –diepte, verstelbare rughoogte en armleuningen, gewichtsregeling en lendensteunen. Door de multifunctionele wielen zijn ze zowel geschikt voor harde als zachte vloeren.

Tijdens de nu lopende actieperiode ontvangt U bij inlevering van Uw oude bureaustoel een aantrekkelijke recyclebonus, die kan oplopen van   € 50,00 tot wel € 150,00 bij aankoop van een van deze ERGO bureaustoelen.

Ook is het mogelijk om een proefstoel aan te vragen, zodat U zich in Uw eigen omgeving kunt overtuigen van de kwaliteit van deze bureaustoelen.

Informeer naar onze voorwaarden.

U bent van harte welkom, kom kijken en overtuig Uzelf.

Voor een overzicht van onze collectie ergonomische bureaustoelen willen wij U verwijzen naar onze WEBSHOP in de rubriek kantoormeubilair.