werkplekoplossing laptopverhoger kuchscherm veiligwerkencovid-19 afremmenvirus barriereschermwerkplek ordnerzuil desinfecterendegel dettol desinfecterendezeep desinfecterendedoekjes ontsmetten handenwassen coronavirus voorkomen

Bureaumeubelen

bureauOfficemarkt heeft een ruim assortiment bureau's en kantoormeubelen met oog voor functionaliteit, flexibiliteit, stijl en budget. Kantoormeubelen, die voldoen aan individuele en ook groepswensen. Een succesvolle werkomgeving begint bij de keuze van het bureau. Bekijk hier de verschillende calatalogie van onze leveranciers: 

Opbergmeubelen voor individueel of groepsgebruik…Officemarkt heeft een ruim aanbod aan roldeurkasten, ladeblokken, archiefkasten, melamine kasten, vouw-/draai-/ en schuifdeurkasten, garderobekasten en rekken.

Als eerste contactpunt moet de receptie de identiteit van uw onderneming weerspiegelen. Maak een keuze uit ons uitgebreide aanbod kantoormeubilair met ontvangstbalies, receptiestoelen en banken, sofa’s en salontafels en creëer een omgeving die past bij het imago van uw bedrijf.

Goede communicatie en uitwisseling van informatie zijn van groot belang voor het succes van een onderneming. Van individuele tafels tot groepsopstellingen, traditioneel of eigentijds… Officemarkt biedt flexibele, praktische en gebruiksvriendelijke vergadertafels.

Compacte en doordachte call center opstellingen opgebouwd uit meerdere modules : parallel, in serie of in een cirkel voor optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

De modulaire en eenvoudig te installeren scheidingswanden en privacy-panelen van Officemarkt zijn niet alleen een decoratieve aanvulling op uw kantoormeubilair maar zorgen voor meer privacy en betere akoestiek, en met een handige rail heeft u alle benodigde bureau-accessoires binnen handbereik.

Verlichting, kantooraccessoires, presentatiemiddelen, horeca meubelen…. Allerlei extra’s die als aanvulling op uw kantoormeubilair bijdragen aan het comfort en welzijn op kantoor.

Bekijk hier de verschillende catalogie: